Vítejte v mém světě!

(: Layout od Kaidy :)
Hlasujte za SHINee --> zde

Suju Info

4. listopadu 2011 v 21:08 | Ami-chan

Super Junior (슈퍼 주니어), známá také jako SJ nebo SuJu (슈주) je 12ti člená korejská chlapecká skupina, která vznikla v roce 2005 pod SM Entertainment, také jsou největší chlapeckou skupinou na světě. Členy jsou:

Leeteuk (Leader)
Yesung
Shindong
Eunhyuk
Donghae
Siwon
Ryeowook
Kyuhyun
Sungmin
Heechul (vojna)
Hang Geng (bývalý člen)
Kibum (mimo činnost SJ)
Kangin (vojna)

Čínský člen, Hang Geng byl vybrán ze 3 000 uchazečů na konkurzu SM Entertainment, který se konal v Číně v roce 2001 a v roce 2009 skupinu opustil. V průběhu let byli SuJu rozděleni do menších skupin, která se zaměřuje na různý hudební průmysl. Z velké části jsou SuJu i jako baviči v různých TV Show a pořadech, později je zábavní průmysl začal školit i jako herce, moderátory, atd. Kromě toho získali 4 ocenění od M.NET / KM Music Festival, další 4 od Golden Disk Awards. Také se umístili jako 2 nejoblíbenější korejská skupina na MTV Asia Awards.
Super Junior jsou nejznámější mladou, energetickou a zábavnou skupinou.

Diskografie:

Albums:
2005: SuperJunior05 (TWINS)
2007: Don't Don
2009: Sorry, Sorry
2010: Bonamana
2011: TBA

CD singles:
2005: Show Me Your Love (feat. DBSK)
2006: "U"
2008: "U/TWINS" (special Japan release)
2008: "Marry U" (special Japan release)

Extended plays:
2007: "U" (special Taiwan release)

Turné:
2007: 2007 SMTOWN Summer Concert
2008: The 1st ASIA TOUR, Super Show
2008: SMTOWN Live '08
2009-2010: The 2nd ASIA TOUR, Super Show 2
2009: SMTOWN Live '09
2010-2011: The 3rd ASIA TOUR, Super Show 3
2010-2011: SMTOWN Live '10

Od debutu, SM Entertainment vytvořil 4 podskupiny Super Junior, do nichž byl každý člen rozdělen až na Kibuma, protože tehdy měl obsazený harmonogram. Cílem těchto podskupin bylo ukázat, že se můžou SJ prosadit v různých hudebních žánrech. Jenže později tyto podskupiny byli zpochybněny kritiky a tak se zrušila, ale SM prohlásilo, že v budoucnu vytvoří více podskupin, které by se mohli zaměřovat na rock a hip hop. Společně se starými podskupinami se vrátí zpátky do průmyslu.

Super Junior - K.R.Y
Tato skupina byla založena v listopadu roku 2006 a tvořili ji členové Kyuhyun, Ryeowook a Yesung.
Zaměřili se na pomalé písničky, R & B styl balad, který se ukázal, jako velmi populární styl.
Jejich první oficiální představení bylo 5. listopadu 2006 na KBS Music Banks s písni "The One I Love (한 사람만을)." Taky se podíleli na originálním soundtracku TVN Drama Hyena na 3 písních včetně hlavní znělky. Také přispěli i v dalších dramatech jako Snow Flover a Billy Jean Look At Me.

Super Junior - Trot (슈퍼 주니어 - 트로트)
Oficiálně známé jako Super Junior - T (슈퍼 주니어 - 티) je druhou podskupinou v nichž je 6 členů a to: Leeteuk, Heechul, Kang-in, Shindong, Sungmin a Eunhyuk. Vydali pouze jeden singl než byli v roce 2008 rozpuštěni a to Rokkugo, který byl jedničkou v neprodávanějšího songu. V listopadu 2008 se skupina vrátila se svým debutem v japonském hudebním průmyslu a to s japonskou verzí Rokkuga.

Super Junior - M (슈퍼주니어-엠)
Skupina často označována jako SJ - M je třetí podskupinou, kterou tvoří Siwon (leader), Kyuhyun, Ryeowook, Eunhyuk, Donghae, Sungmin a dva Ne-Super Junior členové, Henry a Zhou Mi.
Jedná se o první mezinárodní skupinu v čínském hudebním průmyslu.
Od 4. dubna 2008 bylo médiím postupně hlášená jména budoucích členů SJ - M. Hang Geng byl prvním členem, kterého prozradili 4. dubna.
5. dubna byl prohlášen Siwon a Dongahe za další členy, 6. dubna byl vyhlášen Kyuhyun jako čtvrtý člen a jako pátý byl Henry, 7. dubna byl vyhlášen Ryeowook a pak následoval nováček jménem Zhou Mi jako poslední člen. Trailer těchto členů byl propuštěn na jejich debutu 8. dubna. Jejich klip byl zhlédnut 1,4 mil. za méně než 4 dny a získali velký zájem od činského a korejského publika.
Jejich cílem bylo předvést K-Pop na čínském hudebním průmyslu.
V roce 2009 skupinu SJ opustil Hangeng a jeho vedoucí role v SJM se ujal Siwon.
V únoru 2011 přišli s novým albem "Too Perfect" a MV "Perfection" jakožto jejich comebackem s 2mi novými členy, Sungminem a Eunhyukem.

Super Junior - Happy (슈퍼주니어-해피)
Někdy označována jako SJ-Happy nebo SuJu - Happy (슈주 - 해피) byla další podskupinou s těmito členy: Leeteuk (vedoucí), Yesung, Kang-in, Shindong, Sungmin a Eunhyuk.
Jejich prvním singlem a videem, které vyšlo ve stejný den se nazýval "Cooking? Cooking?" a vyšlo 5. června 2008 a debutovali s ním 7. června 2008 na Dream koncertu. Jejich druhým songem byl "Pajama Party", který se objevil 3. srpna v televizi SBS's Popular Songs. Propagace "Pajama Party" trvala pouze měsíc a byla ukončena 7. září 2008. A poslední song této skupiny se nazýval "Good Luck".
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 doramaanime doramaanime | E-mail | Web | 4. listopadu 2011 v 23:12 | Reagovat

Skoro  v každej podskupine je EunHyuk super :)

2 Ami-chan Ami-chan | Web | 5. listopadu 2011 v 8:36 | Reagovat

[1]: :DD a Yesung je jenom ve dvou :-|  :D Stejnak mám nejradši z těch podskupin  Happy - je tam Yesung, Eunhyuk a Leeteuk :33

3 doramaanime doramaanime | E-mail | Web | 6. listopadu 2011 v 22:25 | Reagovat

A mne sa paci aj Trot, M ale aj Happy :-) ale v M su vsetci moji oblubenci :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama